Međunarodno natjecanje “International Academy Crescendo” za mlade glazbenike

2. Međunarodno natjecanje “International Academy Crescendo” za mlade talentirane glazbenike održati će se u Pučkom otovrenom učilištu Buje od 08. do 10.12.2022. godine. Na 2. Međunarodnom natjecanju IAC za mlade glazbenike natjecati će se mladi pijanisti, violinisti i bubnjari do 23. godine života. Komisija sastavljena od stručnog žirija, europskih glazbenika i pedagoga imati će priliku otkriti posebno nadarene mlade glazbenike, potaknuti njihovu kreativnost te ih motivirati na integriranje u hrvatsku kulturu i umjetničku baštinu.

Snimka zaslona 2021-12-29 092133

Prijave za sudjelovanje  otvaraju se 07.02.2022. na stranici udruge Alterntiva i službenoj stranici International Academy Crescendo.

 

Norme sudjelovanja:

 

Kako bi sudjelovali, natjecatelji moraju snimiti video u max.trajanju za svoju kategoriju u pravilniku koji ćemo objaviti 01.02.2022. i poslati ga putem WeTransfer na email adresu: internationalacademycrescendo@gmail.com

 

– Snimka mora biti fiksna, bez audio/video montaže tijekom izvođenja;

– Ruke i profil lica natjecatelja moraju biti jasno vidljivi tijekom snimanja.

– Nije dopušteno rezanje niti spajanje videozapisa, dakle jedan videozapis čak i ako se izvodi više kompozicija.

– Videozapis može biti realiziran bilo kojim uređajem.

 

Prijave za sudjelovanje bit će otvorene do 21.10.2022.

 

 

PRAVILNIK NATJECANJA I PRIJAVE

Pravilnik natjecanja i prijave objaviti ćemo 01.02.2022. godine. Pratite nas.

PRIVATNOST !

Sukladno važećem zakonodavstvu o “Zaštiti osobnih podataka”,  Udrga Alternativa i Međunarodna Akademija Crescendo obavještava da će se podaci dostavljeni prilikom prijave pohranjivati i koristiti isključivo u svrhu koja se odnosi na natjecanje te da vlasnik podataka ima pravo znati , ažurirati, izbrisati i ispraviti svoje podatke ili se usprotiviti njihovoj uporabi.

Budući da se radi o internetskom medijskom događaju, prijavljivanjem na natječaj kandidati ovlašćuju Međunarodnu Akademiju Crescendo da koristi njihovu sliku za fotografije i audiovizualni materijal koji će se koristiti i prenositi na internetu i u drugim medijima.

Prijava na natječaj podrazumijeva bezuvjetno prihvaćanje ovih propisa i bilo koje promjene napravljene u umjetničkom i organizacijskom djelu.

Organizacijski odbor odlučuje o svemu što nije određeno ovim pravilnikom i mjerodavan je pri odlučivanju bilo koje sporne situacije u svezi njegova tumačenja.

Za sve informacije obratite se prof. Lora Pavletić: +39 366 534 6066 / +385 92 221 4565, ili pošaljite mail na internationalacademycrescendo@gmail.com ili info@alternativa-pula.com

Dodatne informacije možete pronaći na Web stranici: https://international-academy-crescendo2.webnode.hr/competition/  

Partneri i suradnici

Surađuj s nama

Napiši nam poruku