UDRUGA ALTERNATIVA

U pulskom Rojcu 3. rujna održat će se prvi Koncertni serijal na kojemu će nastupiti talijanski izvođači Julinko i Maya Mountains te lokalne snage My Pitbull Lucifer.

 

JULINKO: Talijanski goth-folk bend Julinko iz Trevisa iza sebe ima dva albuma, tri EP-ja i singl. Projekt multiinstrumentalne glazbenice Giulie je pobudio veliko zanimanje europske underground scene tako da je u dosta kratkoj karijeri privukla pažnju ozbiljnijih izdavačkih kuća. Julinko radi koncerte kao trio, duo ili solo nastup Giulie i u tom formatu i nastupa u Puli dva dana nakon svirke u zagrebačkoj Močvari. Glazbeno je žanrovski neodređen bend najbliže karakteriziran kao goth folk s pomiješanim utjecajima dooma, ambienta, dreamgazea, dark folka i psihodelije.

 

https://www.facebook.com/julinko.julinko/

https://julinko.bandcamp.com/album/n-ktar/

https://www.instagram.com/julinko.imago/

 

MAYA MOUNTAINS: talijanski bend iz Venecije,  žanrovski puno čišće određen stoner/psychedelic rock. Trio koji je upravo odradio EU support svirke sa Stoner-om (Brant Bjork/Nick Oliveri) prvi puta dolazi u Pulu. Bend je osnovan 2004 a prvi album objavio 2008 za Go Down Records za koga su objavili i novi odličan album Era 2020.

 

https://mayamountains.bandcamp.com/album/era

https://www.instagram.com/mayamountains/

 

Photo: Go Down Records (FB)

MY PITBULL LUCIFER: Pulski bendi, prvi puta premijerno za domaću publiku. Prve instrumentalne snimke su objavili 2021 na Oči U Magli: Tribute To Satan Panonski Vol. 2 albumu nakon čega su snimili 5 novih autorskih pjesama s vokalom koje krajem rujna izlaze na split albumu s američkim death/doom/rock bendom Ommnus. Članovi su tri veterana pulske scene: Hamo (Headbanger, Super Booster, Mighty Zazuum), Đina (Mighty Zazuum, Freak Folk Of Mangrovia, Koshkin/Ivas), Luže (Hijos Del Pueblo, Homo Homini Lupus, Bolesno Grinje) i nešto mlađi Loris (Dark Omen, Chronic Disease, PxDxTx, Spellscroll). A žanrovski? S obzirom na to da dolaze iz jako različitih glazbenih pozadina može se očekivati kombinacija dooma, psyhedelic rocka, punka i stonera a možda Luže uleti i s kakvim blast beatom.

 

https://www.facebook.com/mypitbulllucifer/

https://mypitbulllucifer.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/my_pitbull_lucifer/

SATNICA :

19:00 – 20:00  – Ulaz – unutarnje dvorište Rojca

20:00 – 20:30 – My Pitbull Lucifer

21:00 – 22:00 – Maya Mountains

22:30 – 23:30 – Julinko

NAPOMENA!  Koncerti počinju točno na vrijeme!

 

Vidimo se 🙂

 

 

July 19, 2024 14:53