UDRUGA ALTERNATIVA

Ommnus - A Sinle Green Light, black and purple vinyl
Sretni smo što možemo službeno najaviti izlazak sljedećeg vinilnog izdanja u našem katalogu. ‘A Single Green Light’ je prvi album sludge doom metal dua Ommnus iz Detroita. Kao što je uobičajeno, album će biti dostupan za pred narudžbe putem našeg Bandcamp profila od 02.04.2021.
 

Ovaj moćan duo od prije sviraju zajedno u bendu Wormfoot ali i nekim manje poznatim grupama tako da se suradnja Jaya i Dereka proteže na više od 10 godina. Dok su putovali zajedno na beskrajnim turnejama po Sjevernoj Americi s mnogim bendovima koji su bili stvarno raznolikog žanrovskog određenja, Jay i Derek su razvijali ideju od osnivanju Ommnusa. Glavna želja im je bila osnovati projekt koji će se bazirati na njihovom prijateljstvu i ljubavi prema žestokoj glazbi bez granica. U tome su i uspjeli pa glazbeno uspješno kombiniraju utjecaje thrasha, dooma i rocka spojene s unikatnim vokalima .

Album je snimljen uživo u studiju i sadrži 8 pjesama koje će najviše odgovarati fanovima bendova kao što su Sepultura, Helmet ili Electric Wizard. “A Single Green Light” će putem No Profit Recordings izaći u 300 ručno numeriranih kopija. 100 kopija će biti na ljubičastom vinilu, a ostatak na standardnom crnom. Službeni datum izlaska vinila će biti 30.06. pred narudžbe počinju 02.04. putem Bandcamp profila izdavačke kuče No Profit Recordings.

 
 

 

Surađuj s nama

Napiši nam poruku