UDRUGA ALTERNATIVA

Zayn - Filed of God, black vinyl

Kao No Profit Recordings, uvijek nastojimo staviti poseban fokus na bendove i albume koji su oblikovali našu regionalnu underground metal scenu. Jedan od njih  je hrvatski instrumentalni eksperimentalno-prog bend Zayn sa svojim „Fields Of God“. Izdanje albuma tour-de-force za 2015. godinu zakazano je za 28. svibnja 2021., a narudžbe vinila je dostupno na službenoj web stranici NPR Bandcamp.

Glazbeno, bend uključuje različite žanrove koji idu od eksperimentalne buke, psihodeličnog rocka, post-rocka, prog pa sve do sludge metala. Kasnijih godina bend je prošao neke promjene u sastavu zbog odlaska bubnjara, ali »Fields Of God« snimljen je u izvornoj postavi s Alenom Rožmanom na bubnjevima, Bojanom Gatalicom i Markom Dragičevićem na gitarama te Miranom Kapelcem na basu .

Umjetničko djelo napravio je Niko Potočnjak (iz Seven That Spells/Jastreb), a prijevod Igor Mihovilović (Karmakumulator).

Kao i uvijek, ovo je ograničeno izdanje sa samo 200 ručno numeriranih primjeraka. Posjetite No Profit Recordings Bandcamp, predbilježite se za svoje, a  možda čak pronađite i još pokoja glazbena otkrića.

 

 

Surađuj s nama

Napiši nam poruku